Pogoji poslovanja

1. Način plačila

Po predračunu: Na vaš e-mail ali naslov bomo poslali predračun, ki ga lahko poravnate preko položnice ali spletne banke. Po prejemu plačila vam knjigo pošljemo po pošti.

2. Dostava

Ko kupec poravna predračun, bo založba Biberbav, d.o.o. v roku 3 (treh) delovnih dni (večinoma že naslednji delovni dan) po prejemu naročila odposlala knjigo/e po redni pošti (Pošta Slovenije). Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

3. Stroški dostave

Za naročila v vrednosti do vključno 20,00 EUR so stroški dostave pavšalni in znašajo 2,00 EUR na posamezno naročilo.

Pri naročilu nad 20,00 EUR stroške dostave krije založba Biberbav, d.o.o.

4. Reklamacija

Kupec lahko odstopi od pogodbe o nakupu blaga v 15 dneh s pisnim sporočilom dobavitelju. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od naročila. Vrnili vam bomo plačani znesek za vrnejeno blago v 30 dneh od vrnitve paketa. Vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se prav tako šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe in vam le tega ni potrebno posebej pošiljati. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti na naslov: Biberbav, d.o.o., Spodnje Jarše, Šubljeva ulica 14 A, 1230 Domžale, v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno.

5. Splošna določila

Uporabnik je ob nakupu seznanjen in se strinja z vsemi splošnimi pogoji poslovanja založbe Biberbav. Ob morebitnem sporu se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje problemov. Naročila preko spletne strani so namenjena fizičnim in pravnim osebam.